Стефан Вълдобрев и Обратен ефект избраха бургаския Джулай


Стефан Вълдобрев и Обратен ефект избраха бургаския Джулай

4166

Две любими на българските меломани групи ще забият в навечерието на Джулай Морнинг на бургаския плаж.  Тази година за веселото прекарване и приятната атмосфера ще допринесат култовите Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени и Обратен ефект.
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени първи ще нажежат страстите край сцената на морския бряг. След 15 години творческо мълчание през 2016 година групата се завърна с нов албум. Той ще бъде представен на сцената на бургаския Джулай, наред с добре познатите ѝ стари песни. Почитателите на музиката им ще чуят най-свежия хит на музикантите "По-полека", но и парчетата "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила" и много други.
След тях на сцената ще се качат не по-малко обичаните веселяци от Обратен ефект, които ще донесат незабравимо джулайско настроение.  Весели, неподправени и винаги ефектни, музикантите ще забият хитовите парчета "Моля ви, мадам", "За Марчето", "Полет", "Карагьоз", "Какво ли ти говоря", "Чоки" и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички