Изкуството на песента - акустично


Изкуството на песента - акустично

4174

Кирил Калев - вокал, китара, автор и модератор (на снимката вляво), събира ценителите на музиката и поезията в столичния "Сити Марк" арт център от 19.30 ч. на 21 юни.

Специални гости на спектакъла са Михаил и Кристина Белчеви. Участват: Мишо Шишков (пиано, вокал), Лина Шишкова (вокал) и Боди Боздуганова (бас).

Изкуството на песента - акустично е музикален формат, който включва песни на Кирил Калев от неговите три авторски албума и богата ретроспектива от песенното творчество на български и световни музиканти и поети като Радой Ралин, Валери Петров и Недялко Йорданов. Ще прозвучат творби на големи автори на песни като Джон Ленън, Жак Брел, Боб Дилън.

Специалните гости са любими изпълнители и автори от българската музикална сцена. Техните изпълнения предизвикват интереса на публиката със своето специално акустично и поетично звучене. Авторът на спектакъла ги представя в интересна и любопитна документална среда.  

Уникален акустичен портрет на първия специален гост - Михаил Белчев, допълва по интересен и специфичен начин новия музикален формат. Водещи имена от българската музикална сцена са поканени да гостуват в следващите издания на Изкуството на песента - акустично.

Билети на касата в "Сити Марк" арт център (бул. "Янко Сакъзов" 30).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички