Пренасрочиха фламенко фиестата на The Gipsy Kings в София


Пренасрочиха фламенко фиестата на The Gipsy Kings в София

3647

Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings в София се мести от 28 юни на 7 декември.

Мястото на събитието, организирано от Loud Concerts, остава същото – зала 1 на НДК с начален час 20.00. Промяната се налага поради логистични несъответствия в програмата на харизматичните изпълнители на хитовете "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare" и "Un Amor", но тя по никакъв начин няма да се отрази на зареждащото шоу, което очаква публиката в началото на зимата.

Закупените вече билети важат за новата дата без презаверка. Феновете, за които 7 декември е неудобен да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност до 19 юли.

Сумите за пропуските, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че е от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да бъдат върнати лично до 7 работни дни, за да бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – притежателите им трябва да ги върнат по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Пропуските за концерта на The Gipsy Kings на 7 декември са в продажба чрез мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи и "Технополис". Ценовите категории остават непроменени - от 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Всеки може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност закупеният електронен билет да се отпечатва вкъщи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички