Спечели Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията


Спечели Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията

4449

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията" (корицата на снимката) - първата книга на създателя на успешния проект Скот Брадли (Scott Bradlee). Изданието стартира тазгодишната надпревара за "Голямото лятно четене".

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с луксозното издание, в което авторът споделя как една невъзможно налудничава идея, реализирана от обикновени хора, нараства до световен феномен. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Postmodern Jukebox?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Postmodern Jukebox

Очакваме до 18.00 часа на 29 юни, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Postmodern Jukebox, или PMJ, стана световна сензация с над 200 видеа, които превръщат популярни поп парчета във винтидж хитове.

Затрогващият мемоар на Скот Брадли в превод на Борислав Стефанов е историята на колоритните купонджии, историята на едно петолиние, по което се изкачи цяла една нова култура. Всеки артист, който някога е почувствал трудностите пред това да намери признание, ще усети дълбока връзка с шантавата, разсмиваща и интригуваща история на малкото момче от Бруклин, което постепенно завладява света.

Част най-големите хитове на групата в YouTube са "All Аbout Тhe Bass", "Shake It Off", "Steal My Girl", "Are You Gonna Be My Girl", "Call Me Maybe", "Never Gonna Give You Up" и "Cry Me A River".
 
На въпрос дали Postmodern Jukebox най-после ще издаде свои авторски парчета, Брадли отговаря: "Понеже променяме песните по такъв невъобразим начин, по-скоро приемам кавърите ни като авторски... Просто авторски песни, които не съм написал аз".

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички