Фестивалът A to JazZ 2018 започва в столичния Южен парк на 6 юли


Фестивалът A to JazZ 2018 започва в столичния Южен парк на 6 юли

4404

Осмото издание на международния фестивал A to JazZ ще се проведе традиционно в столичния Южен парк между 6 и 8 юли.  В програмата на едно от най-големите и очаквани музикални събития в София и тази година място ще намерят някои от най-големите имена от световната, българската и европейската джаз сцени, както и много нови възможности за още по-приятно изживяване под открито небе. 

Хедлайнъри в трите поредни вечери ще бъдат Lalah Hathaway, Jazzmeia Horn, Cory Henry & The Funk Apostles.  Пълна програма на A to JazZ 2018 - на официалната страница на събитието. Над 25 хиляди души от страната и много чуждестранни гости посетиха предишното издание на фестивала, за да се насладят на популярното шведско трио Dirty Loops, феномена на съвременния джаз Robert Glasper Experiment, изключителния Christian McBride и още много други артисти от Европа и България.  A to JazZ включва детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър арт-базар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта.
 Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на фондация "Америка за България", Столична община и Министерство на културата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички