Концертът на Stone Sour се мести в Интер експо център


Концертът на Stone Sour се мести в Интер експо център

4126

Организаторите от EventEase алармират, че прогнозата за значителни валежи на 26 и 27 юни правят невъзможна подготовката и реализацията на концерта на Stone Sour със специални гости Nothing More и подгряващи Dash The Effort в парка на летище София.
 Новото място е столичният "Интер експо" център, който се намира на 5 минути от летище София и е с пряка метро връзка от станцията на Терминал 2. Началният час на концерта остава 19.00, но с оглед ситуацията е възможно и забавяне с до 30 минути. 
Програма за вечерта:
Отваряне на врати: 19.00 ч.

Dash Тhe Effort: 19:30 ч. - 20.00 ч.

Nothing More: 20.30 ч. - 21.20 ч.

Stone Sour: 21.50 ч. - 23.15  ч.

Феновете, закупили VIP и Meet & Greet пропуски (среща с групата), трябва да дойдат на място в 17.45 часа, уточняват организаторите.

С оглед новия и по-малък капацитет на локацията, има останало ограничено количество билети на цена от 70 лв. Те могат да бъдат закупени в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМV, "На тъмно", книжарници Booktrading и онлайн директно от линка тук.  Билети "Последно пиле" на цена от 60 лв./65 лв. може да намерите само в магазин "Яко" (София, улица "Граф Игнатиев" № 43).  Следете събитието във Фейсбук тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички