Безсънни нощи за Криско


Безсънни нощи за Криско

4432

Изпълнителите, участващи в лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2018 създадоха повече от 360 минути незабравими изживявания пред повече от 50 000 зрители досега.

Както MySound.bg вече огласи, музикалната обиколка, която ще завърши в София на 15 септември, бе стартирана от Криско, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, Михаела Маринова, Dara, балет Nova, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и Titа, минавайки през Горна Оряховица, Пловдив и Велико Търново. Следващите дати са в Русе на 8 юли, Варна (11 юли) и Бургас (14 юли). Дотогава всеки се е отдал на заслужена почивка или вмества ангажиментите си в промеждутъка.

Криско признава, че, макар повечето хора да свързват лятото с почивка и отмора, за него това е най-напрегнатият сезон. Той издаде, че към момента работи по два негови проекта, един на Titа, както и мениджмънта на изпълнителите в продуцентската му къща. Това по никакъв начин не се отразява на неговите изяви в любимото лятно турне, въпреки многото безсънни нощи.

Доказателството е реакцията на публиката при всяка от появите му на сцената. "Най-позитивната емоция, която няма да изчезне от съзнанието ми скоро", коментира Криско при срещата си с феновете на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Именно неговите изпълнения карат публиката да прекъсва песните му, за да скандира за десет непрекъснати минути името му.

Повече информация - във Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio Аnd TV Bulgaria.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички