Skiller и Jahmmi Youth с ново парче на Sprite Urban Fest 2018


Skiller и Jahmmi Youth с ново парче на Sprite Urban Fest 2018

4763

Посетителите на емблематичния фестивал за градски изкуства и спортове Sprite Urban Fest не се изплашиха от прогнозите за валежи през уикенда и времето бе повече от благосклонно към изпълнителите и феновете на ърбън културата в Бургас.

Морската градина бе домакин на стартовото за тази година Sprite Urban Fest събитие, като на сцената се качиха момчетата от Electric ForceBreakin' Club с жестоки брейк демонстрации, а българската гордост в бийтбокса Skiller и колоритният Jahmmi Youth представиха новото си дуетно парче "Let It Go".

За перфектния саунд на феста се грижеше чаровната DJ Akasha, а на специално разположените за събитието 6-метрови стени твориха графити мастърите TASK, RUST, Konte и Jah One. Момчетата от High5 демонстрираха на какво са способни със скейтовете си на мобилния скейт парк на феста. Free Run Bulgaria доказаха, че законът за земното привличане не важи за тях с паркур демонстрациите си.  

След Бургас, Sprite Urban Fest ще гостува в Пловдив на 7 юли, а големият финал ще бъде в София на 14 юли.

Началото на събитията е точно в 18.00 ч.

Повече за Sprite Urban Fest 2018 - в официалната Фейсбук страница на събитието facebook.com/spritebulgaria и на профила му в Инстаграм: Instagram.com/spritebulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички