Richie Kotzen на едно соло разстояние


Richie Kotzen на едно соло разстояние

4279

Както MySound.bg вече писа, поредната визита на Richie Kotzen в България е в столичния клуб City Stage от 20.00 ч. тази сряда, 4 юли.
 
Корифеят на китарата пристига по покана на Loud Concerts в рамките на световното турне в подкрепа на последния си албум "Salting Earth".

Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, "Технополис". Цената е 40 лв. за пропуск, в деня на концерта ще бъде 50 лева. Всеки може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупения електронен билет вкъщи.

В клуба няма да се допуска внасяне на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасяне на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде сваена от сайта www.loudconcerts.com (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) или получена и от охраната на клуба. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички