Полет на душата със Соулфлай тази вечер


Полет на душата със Соулфлай тази вечер

4214

Култовият Макс Кавалера (на снимката) вляво и неговата банда Soulfly пристигат в България днес, часове преди да разклатят гръмовно столичната "Универсиада" тази вечер.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19. 00 ч., а билетната каса на залата ще работи от 10.00 ч. до 22.00 ч., оповестиха организаторите на събитието Most Of Evel.

Шоуто ще започне в 20.00 ч. с 25-минутен сет на индъстриъл героите от Alien Industry, а в 20:35 публиката ще се срещне очи в очи с метъл чудовищата от Сибир Rhemorha. Звездите  на вечерта Soulfly се очаква да се качат на сцената около 21:00 ч., като шоуто им ще продължи 90 минути. 
Посетителите са призовани да носят със себе си документи за самоличност. Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет, но без право на седящо място. Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнена на място. 
Билети за събитието на цена от 45 лв.  все още могат да бъдат закупени от мрежата на "Тикетпро България" в цялата страна. 
Забранено е внасянето на звукозаписна техника,  професионални и полупрофесионални фотоапарати със сменяем обектив,  видеокамери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Строго забранено е внасянето  на всякакъв вид оръжие, леснозапалими и отровни вещества, стъклени бутилки и опасни предмети.  Охраната ще конфискува всичко, което по някакъв начин застрашава безопасноста на публиката и артистите.  На събитието няма да бъдат допускани лица под въздействието на наркотици или алкохол. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички