Как ще ни стигнат американците


Как ще ни стигнат американците

4389

Националният фолклорен ансамбъл Българе ще представи новия си мащабен проект първо пред бургаската публика. Това ще се случи в Летния театър от 21.00 часа на 19 юли, четвъртък.

Събитието "Как ще ни  стигнат американците" е ко-продукция на Националната импресарска мрежа и Националния фолклорен ансамбъл Българе със съдействието на община Бургас.

Интригуващият музикално-танцов спектакъл представлява околосветско пътешествие и завладяваща феерия от емблематичните музика и танци на много страни - България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, САЩ, Латинска Америка и Русия. Акцентът е върху най-богатия фолклор на планетата - българския. Освен че ще се насладят на много красива музика, песни и танци, зрителите гарантирано ще се почувстват заредени с позитивизъм, защото спектакълът е и своеобразна смехотерапия, твърдят организаторите на над двучасовото представление.

Наред с основния участник - ансамбъл Българе, на сцената Националната импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни артисти певци: тримата български тенори Уникалните гласове, Албена Вескова, Звезди (Ахат), Интро квартет, прекрасните сопрана от триото Ле контессе, дуета Крис и Велин, участници в церемонията при откриването на българското Европредседателство, виртуозния гайдар Веселин Кузмов, майстора на шотланската гайда Росен Росенов, младите танцьори от Денс стейшън и още популярни български изпълнители.

Префразиран, култовият въпрос на Тодор Колев от легендарното му тв шоу ще бъде отправен от друг шуменски комик - Крум Крумов, главно действащо лице в тази музикално-танцова одисея, която ще представи през своя хумористичен калейдоскоп на зрителите.

Спектакълът е създаден от доказалия се с оригиналните си идеи хореограф и режисьор Христо Димитров, създател на НФА Българе, триото тенори Уникалните гласове", фестивала на фолклорната носия в Жеравна и ред други мащабни културни и патриотични идеи и събития.

Билетите на цени от 12, 15, 20 и 25 лева са вече в продажба на лятна каса "Часовника" и в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички