Бритни Спиърс тръгва по парфюм на лятно турне в САЩ и Европа


Бритни Спиърс тръгва по парфюм на лятно турне в САЩ и Европа

3731

Поп иконата Бритни Спиърс ще представи "Britney: Piece Оf Me" в рамките на лимитирано турне в САЩ и Европа. Обиколката ще започне във Вашингтон, САЩ, на 12 юли, където звездата ще изнесе общо 11 концерта. От 4 до 24 август, тя продължава европейската си част с изяви в Лондон, Берлин, Манчестър, Дъблин, Осло и други. Шоуто е сред най-награждаваните и печеливши спектакли в цялата индустрия. Проектът стартира през декември 2013 година в Planet Hollywood Resort & Casino, Лас Вегас, и до момента включва над 250 концерта, донесли нетен приход от 140 милиона долара с продадени над 930 хиляди билета. "Britney: Piece Оf Me" получи наградите на списание "Las Vegas Review" в категориите "Най-добър изпълнител", "Най-добра продукция" и "Най-добро шоу в Лас Вегас" след онлайн гласуване от читателите.
Специални гости в публиката са били някои от най-големите звезди в шоубизнеса като Бионсе, Джей-Зи, Лейди Гага, Ана Кендрик, Ник Джонас, Майли Сайръс, Кирстен Дънст, Калвин Харис, Сиа, Селена Гомес, Кейти Пери, Стивън Тайлър от Aerosmith и други.
Марката Elizabeth Arden, ексклузивен лицензиант на парфюма на Бритни, е официален спонсор на турнето.  Продажбата на билети - на https://www.britneyspears.com 
Многократна носителка на "Грами" и с мултиплатинени продажби по целия свят, Спиърс се нарежда сред най-успешните и популярни артисти в цялата история на музикалната индустрия. До момента тя е продала над 150 милиона копия от албумите си, с което става 4-та най-продавана изпълнителка в Америка. Дебютният ѝ сингъл "...Baby One More Time" се превръща в световен хит, който чупи всички рекорди с продажби от над 27 милиона копия и към днешна дата е 14 пъти платинен само в САЩ. През 2011-та година певицата е отличена с наградата на MTV - Video Vanguard Award и е обявена от "Билборд" за "Най-успешната изпълнителка на десетилетието (1998-2008)". До момента Бритни има общо шест No.1 албума, дебютирали на върха на чарта Billboard 200 и 22 сингъла Топ 40 в Billboard Hot 100 (четири от тях с позиция до No.1).  Вокалистката има осем номинации за "Грами" и отличие в категория "Най-добър денс запис" през 2005 година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички