Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

В приказката на Burning Мan с No Orders x Playa Stories


В приказката на Burning Мan с No Orders x Playa Stories

4240

Концептуалният бранд No Orders отвежда публиката към истинско магическо пътешествие на съзнанието, в което през последните месеци се потопиха стотици любители на музиката и изкуството.

Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти.  Това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stories, които са вдъхновени от фестивала Burning Мan и ще предложат на публиката вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея, която идва от сърцето на No Orders общността е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning Man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.

No Orders x Playa Stories ще очаква любителите на изкуството във всички негови измерения на 18 и 25 юли, както и на 15 и 22 август в Hacienda Beach-Лозенец – един от най-популярните клубове на българското ЧерномориеРезидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специален гост на 25 юли ще бъде горещата палестинка Nour, базирана в Тулум, Мексико, от където пътува по цял свят за своите участия. Тя добива популярност със своето неподправено и неповторимо сценично присъствие, а в сетовете си представя завладяващ и докосващ дийп хаус с ясно изявена нотка на ориенталски елементи и вокали.

На 15 август организаторите ще срещнат публиката с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning ManConcret. Част от артистичния колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии.

No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен ВасилевDiass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България, и Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е била част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens Оf Babylon, Xolocate в Ибиса, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един  от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

Сюрреалистичното преживяване, вдъхновено от магията на фестивала Burning Мan, в която No Orders x Playa Stories ще пренесе гостите на Hacienda Beach-Лозенец и ще провокира силно сетивата и съзнанието с допълнителни активности по време на партито като гледане на карти таро, flea market за ръчно направени бижута, дрехи, винтидж базар, реализиран от Frea.bg, art corner и вдъхновяващи изпълнения.

Вижте още на адрес: https://www.facebook.com/no.orders.events/

Снимка: Ивайло Данаилов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички