MTV Presents Varna Beach ще ни разгорещи и това лято


MTV Presents Varna Beach ще ни разгорещи и това лято

4327

MTV Presents Varna Beach се завръща в България със своето второ издание в морския град на 12 август, неделя. Фестивалът в разгара на лятото съчетава изпълнения на живо на международни артисти със слънчевите лъчи  топлите пясъци на красивия южен плаж във Варна. Акцентите ще се излъчват по MTV във Великобритания, както и по цял свят чрез MTV Live от септември 2018 г., когато фестивалният сезон наближава своя край. Кметът Иван Портних заяви: "Много се вълнуваме, че Варна отново ще посрещне MTV International на варненския плаж. Със сигурност Варна е най-доброто място за почивка това лято! Наистина оценявам подкрепата на MTV за популяризирането на града ни. Приветстваме всички вас във Варна за грандиозния концерт на 12 август - MTV Presents Varna Beach 2018".
В афиша на мащабното събитие са чуждестранните звезди Rita Ora, Years & Years, Redfoo, R3wire & Varski. Родните изпълнители са Krisko, Pavel & Venci Venc', Tita, Dara и 4Magic, които ще разтърсят сцената на 12 август. 
Рита Ора е първият хедлайнър. Свръзваме я с хитовете "Anywhere", "Body On Mе", "For You", "Doing It", "Shine Ya Light", "Hot Right Now", "RIP", "Your Song" и "Black Widow". Това е първият път, в който Рита Ора ще пее в България – феновете могат да очакват обещаващо шоу на световно ниво, уверяват организаторите.
Всички концерти от турнето на певицата в Европа вече са разпродадени. Рита е много търсена не само на сцената, но също и за големия екран, след като изигра поддържаща роля във филмовата поредица "Петдесет нюанса сиво". Красавицата записа и музиката за "Петдесет нюанса освободени" в дует с Лиъм Пейн. Рита (на снимката) е работила със световни артисти като Avicii, Calvin Harris, DJ Fresh, Wiz Khalifa, Charlie XCX, Sigma, Chris Brown и Iggy Azalea, изяви се и на прочутия фестивал Coachella в Калифорния.
Робърт Куърк, президент на ROQU Media, сподели: "Радваме се, че MTV отново ще бъде на варненския плаж през 2018 г. Ако се чудите дали и кой фестивал да посетите тази година, със сигурност това е правилният избор! Сцената на MTV във Варна е впечатляваща, а атмосферата е винаги много специална. Нямаме търпение да видим Рита Ора на живо, както и другите изпълнители."
Популярните диджеи от Club MTV, R3wire & Varski също обещават яко парти. На дебютното издание на фестивала миналата година те разтърсиха сцената и няма никакво съмнение, че и този път ще взривят настроението на феновете.
"Миналата година плажът във Варна беше като неочаквано сбъдната мечта. Никога не сме си и представяли, че може да получим такова страхотно посрещане. Нямаме търпение да се завърнем отново във Варна това лято и да се забавляваме с хиляди нови приятели", не крият диджеите.
Мащабният проект на MTV на варненския плаж подпомага туристическия сектор и привлича много туристи в България. Телевизионното шоу от концерта през 2017 г. вече се излъчва навсякъде по света, показвайки Варна в най-добрата ѝ светлина.
Господин Улрих Хеппе, главен изпълнителен директор на летището във Варна, коментира: "Привличането на световен бранд като MTV във Варна помага за позитивния имидж на България пред света. Българските летища очакват повишаване на потока от международни туристи през 2018 г. Варна определено е отворена към света."
MTV Presents Varna Beach е събитие, подходящо за фенове на всяка възраст, както и за семейства.
Билети за събитието: www.MTVvarnabeach.com
Фейсбук: www.facebook.com/mtvpresentsvarnabeach
Instagram: https://www.instagram.com/mtvpresentsvarnabeach/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички