Концертът на Decapitated - на 12 ноември


Концертът на Decapitated - на 12 ноември

3536

Концертът на Decapitated, Hatesphere и Thy Disease ще се състои вместо на 13 ноември на 12 ноември от 19.00 часа в столичния клуб Mixtape 5.  Промяната се налага заради появили се логистични промени, излагащи концерта на риск от провал, поясняват организаторите BGTSC.     В програмата на вечерта ще вземат участие още софийската група Grimaze и руснаците DehydratedGrimaze е дет/груув метъл група, създадена в София през 2013 година. За краткото си съществуване има над 250 концерта не само у нас, а и в Сърбия, Румъния, Австрия, Германия, Хърватска, Босна, Македония и Унгария. Бандата в момента се състои от Георги Иванов – вокали, Мелина Крумова – китара, Недислав Миладинов – ударни и Филип Коларов – бас китара. През 2016 групата издаде EP с 6 песни, а тази есен се очаква и дългосвирещият ѝ дебют "Planet Grimaze". Dehydrated идват от Томск, Сибир, и са група с деветгодишна история. Имат "тонове" концерти и фестивални участия в Русия, бившите руски републики, Европа, Обединените Арабски емирства и Индия. Музиката им е смес от занаятчийска бруталност и яростта на дет метъл, забъркана с мелодията и сложността на експерименталния прогресив. Черешката на тортата са екстремнитe женски вокали на Ира. Дискографията им включва 3 дългосвирещи албума, 3 миниалбума и няколко музикални видеа. 
Закупилите пропуск онлайн могат да получат сумата си обратно по следния начин:  - С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на "Ивентим БГ" или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили. - С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на "Ивентим БГ" (улица "6-ти септември" 58), където ще ви бъде възстановена сумата в брой. Всички останали собственици на билетите могат да ги използват за новата дата без допълнителна такса или презаверка!
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV , Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Цената е 35 лева. В случай на останали пропуски в деня на събитието и на входа ще е 45 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички