Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Концертът на Decapitated - на 12 ноември


Концертът на Decapitated - на 12 ноември

3543

Концертът на Decapitated, Hatesphere и Thy Disease ще се състои вместо на 13 ноември на 12 ноември от 19.00 часа в столичния клуб Mixtape 5.  Промяната се налага заради появили се логистични промени, излагащи концерта на риск от провал, поясняват организаторите BGTSC.     В програмата на вечерта ще вземат участие още софийската група Grimaze и руснаците DehydratedGrimaze е дет/груув метъл група, създадена в София през 2013 година. За краткото си съществуване има над 250 концерта не само у нас, а и в Сърбия, Румъния, Австрия, Германия, Хърватска, Босна, Македония и Унгария. Бандата в момента се състои от Георги Иванов – вокали, Мелина Крумова – китара, Недислав Миладинов – ударни и Филип Коларов – бас китара. През 2016 групата издаде EP с 6 песни, а тази есен се очаква и дългосвирещият ѝ дебют "Planet Grimaze". Dehydrated идват от Томск, Сибир, и са група с деветгодишна история. Имат "тонове" концерти и фестивални участия в Русия, бившите руски републики, Европа, Обединените Арабски емирства и Индия. Музиката им е смес от занаятчийска бруталност и яростта на дет метъл, забъркана с мелодията и сложността на експерименталния прогресив. Черешката на тортата са екстремнитe женски вокали на Ира. Дискографията им включва 3 дългосвирещи албума, 3 миниалбума и няколко музикални видеа. 
Закупилите пропуск онлайн могат да получат сумата си обратно по следния начин:  - С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на "Ивентим БГ" или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили. - С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на "Ивентим БГ" (улица "6-ти септември" 58), където ще ви бъде възстановена сумата в брой. Всички останали собственици на билетите могат да ги използват за новата дата без допълнителна такса или презаверка!
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV , Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Цената е 35 лева. В случай на останали пропуски в деня на събитието и на входа ще е 45 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички