Infected Rain и Reaven на Hills Of Rock 2018


Infected Rain и Reaven на Hills Of Rock 2018

4578

Молдовската банда Infected Rain събра завидна популярност само за десет години съществуване и три албума.

Но сексапилната вокалистка Елена Катарага и нейните четири момчета бяха уважени от едва 300-400 души на сета им преди французите Reaven в афиша на Hills Of Rock 2018.  Гостите се представиха повече от професионално, с брутално мъжко поведение и без никаква сладникавост. Изпратихме ги подобаващо, те пък обещаха, че ще се върнат скоро у нас.

Infected Rain (на снимката) залага на ню метъла, комбинирайки дамски писък и корави рифове. Сформирана през 2008-а, дебютира на 3 август същата година с концерт, посветен на Slayer. След това свири на фестивала Red Alert в Крим. В края на месеца записва първото си демо с три песни: "With Me", "Parasite" и "No Idols", има фестивални изяви в цяла Европа, в Молдова и Украйна, включително на Red Alert 2008, Metal Heads' Mission 2009, Rock Hausen 2008 и 2009, както и на Fuckin' Fuck Fest 3. Бандата се състои от 5 члена: двама китаристи, вокалистката Лена, басист и барабанист.

Доза модерна френска естетика, съчетаваща рок, електроника и поп получиха посетителите на Hills Of Rock 2018 от Reaven. Хедлайнърите, свирили на много фестивали и в клубове във Франция и в цяла Европа, ни омагьосаха с мелодии и романтика на алтернативната сцена. Гостите бяха посрещнати от доста рехава публика предимно на тинейджърска възраст. Явно има време докато наберат по-голяма популярност у нас.

Възнаградих французите с аплодисменти и се втурнах към сетовете на Fish, Crematory и Sabaton.

Снимки на Албена Цолова - Бета - в секцията "Галерия"

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички