Грандиозен празник на музиката, мезето и питието в Сандански


Грандиозен празник на музиката, мезето и питието в Сандански

4240

"Балканско веселие" се развихри в Сандански.

През изминалите дни в богатата програма на събитието се включиха част от най-обичаните звезди от балканската сцена и талантливи самодейни състави. Четиридневният фестивал на музиката, мезето и питието превърна южния ни град в безкраен празник за всички гости и жители на града.

Уикендът започна със специална фестивална програма за най-малките, подготвена от организаторите "Фен" ТВ и община Сандански. Малчуганите играха с аниматори и успяха да научат много нови игри и песни. Кулинарните зони с вкусни специалитети и изложителите на ръчно изработени предмети отново се простираха в парк "Алея на дипломата". Всеки желаещ се разхлади с напитка по избор и опита от вкусните лакомства на изложението.

Съботната музикална програма за поредна вечер започна с представители на самодейни състави от Сандански и региона. Първи на сцената на "Балканско веселие" излязоха мъжка и женска фолклорна група към народно читалище "Никола Вапцаров" от с. Струма с ръководител Величка Катилска да изпълнят  акапелно песни от Пиринския край.

Малко по-късно празничният концерт продължи с детски танцов състав Звездица към народно читалище "Отец Пайсий" с художествен ръководител Иван Люнгов. Талантливите деца успяха да развеселят всички посетители с комбинация от песни, танци и актьорска демонстрация от автентичния фолклор на България.

След тях на сцената се качи изпълнителката на Diapason Records Ашли. Звездата на "Фен" ТВ загря всички гости с парчетата "DJ Резачка", "На майка ти" и други. Хитът, който стана сред най-поръчваните песни в нощните клубове "Слончето Раму", се превърна в кулминацията на музикалната ѝ програма. След като Ашли слезе от сцената, тя зарадва всички фенове с автограф и обща снимка.

Следващата изненада беше Мира. Атрактивната певица завладя всички посетители в "Алея на дипломата" с ритмични парчета за всеки вкус и  зарадва феновете с богатия си репертоар и кръшни танци.

Разнообразната концертна програма на "Балканско веселие" продължи с появата на Румяна Попова. Гласовитата изпълнителка предизвика истински фурор,  като поздрави всички гости с песента "Добре дошли в Сандански, приятели" и богата китка от най-обичаните фолклорни песни. Тя подкани всички да се хванат на хоро и повдигна градуса на доброто настроение.

Кулминацията настъпи с появата Драган Коич - Кеба. Той и Румяна Попова представиха съвместна песен и предизвикаха екстаз у всички гости. Концертната програма на сърбина продължи с най-големите му хитове, придружени със съпровод на живо, който предложи богата гама от балканска музика и завърши подобаващо празничната вечер.

За повече информация - във Фейсбук:

"Балканско веселие"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички