Наближава най-новият фестивал зa хип-хоп у нас Goloka Festival


Наближава най-новият фестивал зa хип-хоп у нас Goloka Festival

3901

Както MySound.bg вече оповести, първото издание на Goloka Festival - най-новият фестивал зa хип-хоп култура в България предстои на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец, Великотърновско,на 3 и 4 август.

Организаторите на събитието от Goloka с подкрепата на община Лясковец и звукозаписна компания Zanimation готвят пълна и суперинтересна програма за всички фенове на най-бързо развиващата се култура в света - хоп-хопа. Участие ще вземат както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Ще има хип-хоп изпълнители с дълбоки социални послания, тежки рими и стил, а също и такива, които са повече парти настроени и в момента са окупирали с хитовете си клубовете в страната. Ще гостуват DJ Skill и Българи  - страхотен проект, включващ изпълнение на гайда и кавал. 50-метровата стена по пътя към манастора ще бъде изрисувана с графити от Glow, Epik, Grey и Self. Организаторите са предвидили сериозен B-Boy dance battle, като са поканили осем от най-силните отбори по брейкденс в България. В това число са двойки от София, Бургас, Пазарджик, Видин, Хасково и други смесени отбори, като за най-добрият сред тях е осигурен награден фонд от 600 лв. + дрехи с марката Goloka wear. В двата дни на събитието известни лектори ще разкажат как музиката действа на ума и тялото, а специално обособена fun зона ще предлага различни изненади за гостите като джаги, лятно кино и релакс. Ще има кухня за всякакви вкусове – традиционна и вегетарианска. А за добрата визия на артисти и гости ще се погрижат от The Barber Shop Sofia при това напълно безплатно. Водещ на двудневното събитие ще бъде добре познатият на хип-хоп феновете - Ilyo от 50stotinki.com.
 Goloka Festival се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно. Новият фестивал за хип-хоп култура ще се представи със силен лайн-ъп, какъвто трудно ще бъде забелязан на друго място у нас, заричат се организаторите. Вижте списък на участниците по дни (по-долу) и следете за всякакви подробности във Фейсбук ТУК
Билети - в системата на EpayGo и Eventim.bg. Могат да бъдат закупени и от всички каси на Easy Pay в страната, в бензиностанции OMV, верига магазини Orange, билетен център в НДК, както и на място (на вход) в дните на събитието (3 и 4 август).
Цената на пропуск за двата дни е 30 лв., а за един – 20 лв. За големи групи се предлага "Групов билет 6 за 5" само в EpayGo (означава: при поръчката на 5 билета в една онлайн поръчка,  то 6-ят билет е безплатен).  Пасове на място:  за два дни - 35 лв., а за един - 25 лв. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но задължително с пълнолетен  придружител и попълнена декларация на входа. Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билети задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация, която ще може да се попълни на входа (ще има разпечатани).
Ето и списък на участниците:
LINE UP DAY 1 - 3 август – от след обяд:
DJ SET // Bosskar Wild / 2 of Us / DJ Skill + Project Bulgari / Gerata & NRG D / 5 о’clock / RoofRhymez + DJ FreshKit / Sensei & Sistah + DJ Stanchika / Wosh MC & Yoko / Ума и Дума / Atila + DJ Akasha / Голям Юс (Явката, Madmatic & Боро) / Nokaut / Toksikologia (Македония) / Fire Show Nikita //
LINE UP DAY 2 - 4 август  – през целия ден:
Йога с Калоян Божилов/ Лекция с Еленко Ангелов / Графити занимания / Киртан – духовна музика/ Лекция с Мадва / DJ SET / B-Boy Battle Contest в две части с награден фонд / Kaskata / BNR / Keranov, Jay & Manata / Homelesz & Splitкid / Shadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich) / Secta / Final Battle / Varna Sound / Pole Dance / Murda Boys / F.O. / DRS (Dope Reach Squad) / Kingpin (UK)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички