Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет хвърлят Острова в джаза


Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет хвърлят Острова в джаза

4545

Празничната вечер на остров Света Анастасия до Бургас тази година е поверена на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет със специалното участие на Васил Спасов.  Туристическият комплекс "Остров Света Анастасия", място с дълга и богата история, любимо на бургаската бохема през 60-80-те години на 20 век, за пета поредна година  (откакто отново е достъпен за туристи след реставрация на сградите на острова през 2014) посреща гости за своя празник Успение на Пресвета Богородица – 15 август  -  с целодневна програма за малки и големи.  Островът носи името на Света Анастасия, чиято памет се почита на 22 декември, но от дълги години отбелязва празника си на Голяма Богородица.   След успешните участия на "Да хвърлим операта в джаза" на фестивала A to JazZ в София и пред публиката на Варна през юли, на 15 август Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет ще "хвърлят" острова в джаза с щура програма от оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин.
Билетът за концерта е на цена 20 лева с включен транспорт. Корабчетата ще отплават от "Магазия 1" в 20.00 ч. часа. Подарете си атрактивния концерт-спектакъл с участието на неустоимата Милица, и верните ѝ партньори в "музикалните престъпления" – шестимата превъзходни музиканти от Михаил Йосифов секстет.
Билетите са в продажба на касите в Туристическите информационни центрове в Бургас – Часовник, Автогара "Юг" и Магазия 1. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички