Пренасрочиха концерта на Висенте Амиго в София


Пренасрочиха концерта на Висенте Амиго в София

3744

Кралят на фламенкото Висенте Амиго, който трябваше да изнесе своя първи концерт в България в зала 1 на НДК в София на 27 септември, ще свири на 6 февруари, известиха организаторите. Мястото остава без промяна. Причината за отлагането са неочаквани здравословни проблеми на артиста. Закупените вече билети важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверявани. Феновете, за които 6 февруари е неудобен ден,  имат възможност да върнат пропуските и да получат паричната им стойност.
 За билети от мрежата на Eventim.bg
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
 В случай, че са закупени от сайта на "Ивентим БГ"
- С кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на "Ивентим" или да бъдат върнати лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.
- С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък да се върнат в централния офис на "Ивентим БГ", намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: info@eventim.bg.
 За билетите, закупени от касите на НДК
Сумите за билетите, закупени от касите на НДК, се възстановяват като се представи закупения билет с касов бон на място, на касите на НДК. Крайният срок за връщане на билетите е 11 октомври. Испанецът съчетава всички качества на световна звезда – той е безумно талантлив, красив и самовглъбен артист. Познатият като "Наследникът на Пако де Лусия" - страстен последовател и личен приятел на покойния ас на фламенкото Пако де Лусия, е кръстил събитието "Сърцето на Андалусия". В годината, в която чества 30-годишна кариера и се радва на милиони фенове по цял свят, многобройни награди за фламенко и китара, харизматичният испанец пристига у нас с обещанието за магическо преживяване. Изявата в София е част от голямо световно турне, в което китаристът посещава и нашата страна успоредно с грандиозни спектакли в толкова престижни зали и дестинации като Concertgebouw в Амстердам и Konzerthaus, Виена. Висенте Амиго има в актива си осем студийни албума, многобройни музикални награди за фламенко, включително и приз за най-добър фламенко китарист от сп. Guitar Player, златен медал за изящни изкуства от испанското правителство, а за диска си "Ciudad de Las Ideas" получава и най-престижното музикално отличие – награда "Грами". Последният му запис "Memoria de los Sentidos" е номиниран за "Грами" в категорията Best World Music Album 2017.

Славата на виртуозния музикант, който живее и диша с фламенко, е с него още от малък. На тригодишна възраст Амиго вижда изпълнение на Пако де Лусия по телевизията, впечатлява се силно и това определя бъдещето му завинаги. След години двамата се засичат в шоут "Легенди на китарата" в компанията на други световни артисти като Боб Дилън, Кийт Ричардс, Стив Вай, Джо Сатриани и Джо Кокър и стават близки приятели. Толкова близки, че Висенте Амиго е поканен за кръстник на детето на Пако де Лусия, който пък - от своя страна, е кръстник на сина на Амиго.  Висенте още от малък е определян от критиците като дете-чудо и естествено продължение на Пако де Лусия заради уникалния си мелодичен стил, но сам казва, че наистина добър ставаш с годините и фламенкото е само за пораснали: "Можеш да се научиш да свириш добре като дете, но за да разбереш какво е фламенко, имаш нужда от зрялост". С над 600 концерта и над 600 хиляди продадени албума в цял свят, Амиго със сигурност вече разбира този горещ стил - познат е в цял свят като краля на фламенкото и признат от критиката като един от най-големите виртуози на планетата.  Билетите за концерта, който се осъществява от Germi Art Entertainment с подкрепата на институт "Сервантес", за новата дата са в продажба без промяна на цената и условията в мрежата на Eventim и на касите в НДК.  В страницата на събитието във Фейсбук може да намерите актуална информация за него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички