Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Пренасрочиха концерта на Висенте Амиго в София


Пренасрочиха концерта на Висенте Амиго в София

3749

Кралят на фламенкото Висенте Амиго, който трябваше да изнесе своя първи концерт в България в зала 1 на НДК в София на 27 септември, ще свири на 6 февруари, известиха организаторите. Мястото остава без промяна. Причината за отлагането са неочаквани здравословни проблеми на артиста. Закупените вече билети важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверявани. Феновете, за които 6 февруари е неудобен ден,  имат възможност да върнат пропуските и да получат паричната им стойност.
 За билети от мрежата на Eventim.bg
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
 В случай, че са закупени от сайта на "Ивентим БГ"
- С кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на "Ивентим" или да бъдат върнати лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.
- С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък да се върнат в централния офис на "Ивентим БГ", намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: info@eventim.bg.
 За билетите, закупени от касите на НДК
Сумите за билетите, закупени от касите на НДК, се възстановяват като се представи закупения билет с касов бон на място, на касите на НДК. Крайният срок за връщане на билетите е 11 октомври. Испанецът съчетава всички качества на световна звезда – той е безумно талантлив, красив и самовглъбен артист. Познатият като "Наследникът на Пако де Лусия" - страстен последовател и личен приятел на покойния ас на фламенкото Пако де Лусия, е кръстил събитието "Сърцето на Андалусия". В годината, в която чества 30-годишна кариера и се радва на милиони фенове по цял свят, многобройни награди за фламенко и китара, харизматичният испанец пристига у нас с обещанието за магическо преживяване. Изявата в София е част от голямо световно турне, в което китаристът посещава и нашата страна успоредно с грандиозни спектакли в толкова престижни зали и дестинации като Concertgebouw в Амстердам и Konzerthaus, Виена. Висенте Амиго има в актива си осем студийни албума, многобройни музикални награди за фламенко, включително и приз за най-добър фламенко китарист от сп. Guitar Player, златен медал за изящни изкуства от испанското правителство, а за диска си "Ciudad de Las Ideas" получава и най-престижното музикално отличие – награда "Грами". Последният му запис "Memoria de los Sentidos" е номиниран за "Грами" в категорията Best World Music Album 2017.

Славата на виртуозния музикант, който живее и диша с фламенко, е с него още от малък. На тригодишна възраст Амиго вижда изпълнение на Пако де Лусия по телевизията, впечатлява се силно и това определя бъдещето му завинаги. След години двамата се засичат в шоут "Легенди на китарата" в компанията на други световни артисти като Боб Дилън, Кийт Ричардс, Стив Вай, Джо Сатриани и Джо Кокър и стават близки приятели. Толкова близки, че Висенте Амиго е поканен за кръстник на детето на Пако де Лусия, който пък - от своя страна, е кръстник на сина на Амиго.  Висенте още от малък е определян от критиците като дете-чудо и естествено продължение на Пако де Лусия заради уникалния си мелодичен стил, но сам казва, че наистина добър ставаш с годините и фламенкото е само за пораснали: "Можеш да се научиш да свириш добре като дете, но за да разбереш какво е фламенко, имаш нужда от зрялост". С над 600 концерта и над 600 хиляди продадени албума в цял свят, Амиго със сигурност вече разбира този горещ стил - познат е в цял свят като краля на фламенкото и признат от критиката като един от най-големите виртуози на планетата.  Билетите за концерта, който се осъществява от Germi Art Entertainment с подкрепата на институт "Сервантес", за новата дата са в продажба без промяна на цената и условията в мрежата на Eventim и на касите в НДК.  В страницата на събитието във Фейсбук може да намерите актуална информация за него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички