Ostava, Gravity Co. и Jeremy? с общ концерт в Бургас и Пловдив


Ostava, Gravity Co. и Jeremy? с общ концерт в Бургас и Пловдив

4159

Три от най-слушаните български групи - Ostava, Gravity Co. и Jeremy?, ще изнесат съвместни концерти на сцените на летните театри в Бургас и Пловдив, които ще се проведат (съответно) на 12 август и 31 август. Събитията са първи по рода си - комбинация от рок, инди рок и електронна музика на обща сцена. Билетите и за двата концерта се разпространяват в мрежата на "Ивентим".
Gravity Co. се завърнаха официално на сцената тази година, след близо 4-годишно отсъствие. Първите им два концерта се проведоха в столичния клуб "Терминал 1" през февруари и бяха напълно разпродадени.
Наскоро Jeremy? промоутираха ново видео, а група Остава откри сцената на най-новото място за жива музика в София – "Кино Кабана", с акустичен сет на 18 юли. 
Изявите започват точно в 19.30 ч. Цените на предварителна продажба са 20 лв., а на самата дата и място са по 25 лв.  Линк за онлайн продажба в бургаския летен театър.
Концертът в Пловдив е на 31 август, петък, в летен театър "Бунарджика". Билети могат да бъдат закупени предварително от "Ивентим" на цена от 20 лв. или на самата дата и място по 25 лв.  Линк за онлайн продажба в Летния театър, Пловдив.
Каси в София: щанд Eventim - ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Български пощи", "Строежа", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.
Каси в Бургас: OMV, Orange Сenter - Mall Bourgas Plaza, Usit Colours, "Български пощи", "Строежа", магазин Metal Heaven.
Каси в Пловдив: OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, "Български пощи", билетна каса "МаскАрт", касата пред община Пловдив и "Мюзик център". 
Организаторите на концертите предупреждават, че броят на билетите е ограничен и препоръчват предварителното им закупуване. Официална страница на Остава:
https://www.facebook.com/ostava/

Официална страница на Gravity Co.:
https://www.facebook.com/gravityco/

Официална страница на Jeremy?:
https://www.facebook.com/jeremyband 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички