Пускат билети за Hills Оf Rock 2019


Пускат билети за Hills Оf Rock 2019

4001

В рамките на 3 дни, с 3 сцени и участие на над 50 групи и артисти, Hills Оf Rock 2018 със сигурност е музикалното събитие на годината!
Общо над 50 000 души изпълниха фестивалната зона на Гребния канал в Пловдив и изживяха неповторими емоции. След невероятния успех на второто издание на фестивала, имаме удоволствието да съобщим, че Hills Оf Rock 2019 ще спази традицията и от 30 юли (понеделник) отново ще пусне в продажба ограничено количество специални промоционални билети за целия фестивал през 2019 година на цена от 80 лева, известиха организаторите на мегасъбитието "София Мюзик Ентърпрайсис".
След официалното потвърждение на датите за догодина и обявяване на поне един хедлайнър, всеки, закупил промоционален билет от 80 лв., в случай, че е възпрепятстван да присъства, ще има възможност да го върне в рамките на 10 дни.
Hills Оf Rock ще се реализира за трети път като част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата".  Промоционалните билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички