Спечели книгата Роджър Уотърс. Човекът зад Стената!


Спечели книгата Роджър Уотърс. Човекът зад Стената!

3771

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "Роджър Уотърс. Човекът зад Стената" на музикалния критик и журналист Дейв Томпсън.

Надпреварата е в тазгодишното издание на "Голямото лятно четене".

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с луксозното издание, което руши стената, изградена около Роджър Уотърс тухла по тухла, разкривайки истинския характер на човека, който я е построил. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

От какво е вдъхновен текстът към песента "Wait For Her", включена в последния албум на Роджър Уотърс "Is This The Life We Really Want"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Roger Waters

Очакваме до 18.00 часа на 17 август, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Произведението включва ексклузивни интервюта с журналисти, приближени на великия рок музикант и със самия Джордж Роджър Уотърс. От детството му, през пускането на първия британски сингъл на Pink Floyd, до неговата соловата кариера, Томпсън акцентира върху най-великите постижения на музиканта както с митичната формация, така и като солов изпълнител.
 
Уотърс, раздвоен между охолния живот, който печалбите от продадените албуми на Pink Floyd му носят, както и Уотърс, опълчен срещу цялата музикална индустрия – първата изчерпателна биография за живота на създателя на една от най-великите банди на всички времена представя всички негови лица, прецизно отсявайки истината от слуховете.
 
Колосът, който изнесе втория си мегаконцерт в София през май, е явление в музиката. Британецът е основател на знаменитата прогресив рок група Пинк Флойд, неин концептуален лидер и основен текстописец, а с изумителния си талант успява да запише едни от най-добрите албуми в историята на рока.

Уотърс е силен характер и смел човек, а повече за това може да прочетете в настоящата биография.
 
*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички