Руската суперзвезда Григорий Лепс с проект в чест на Висоцки


Руската суперзвезда Григорий Лепс с проект в чест на Висоцки

4025

Руската суперзвезда Григорий Лепс започна усилена работа по нов албум.  Изпълнителят, който за първи път ще зарадва многобройните си фенове у нас в столичната зала "Арена Армеец" на 3 ноември, подготвя уникален проект в чест на един от най-известните бардове на Съветския съюз – великия Владимир Висоцки
Често сравняван с незабравимия актьор и поет с китара, по известен като "Говорителя на народа",  Лепс не пропуска случай да почете и изрази възхищението си към таланта на един от най-големите любимци на Русия, останал завинаги в сърцата на хората. Сега, както самият той съобщи в социалните мрежи, по случай 80-годишнинита от рождението на "Великия мастър" записва трети албум, посветен специално на него и легендарните му хитове. 
"Опитвам се да пресъздам негови песни, просто глас под акомпанимента на китара – това е много сложно! Искам да успея да завърша албума преди да е приключила годината на 80-годишнината му. Но никога не съм мислил, че това ще е толкова трудно – да уловиш интонацията, да го направиш по свой начин, без да изгубиш от уникалната енергия на тези произведения… - сложно", признава Григорий Лепс и допълва: "Опитвам се да не бъде в прекия смисъл подражание, но и не искам да оригиналнича на всяка цена. Сложно е, но това е Владимир Симеонович Висоцки! Надявам се, че ще успея да пресъздам достойните произведения на Великия мастър. Искрено се надявам, че този албум ще се слуша от всички – от президента до таксиметровите шофьори".
Някои от песните, посветени на Висоцки, ще бъдат изпълнени и на грандиозния концерт на Лепс у нас. Музикантът, който е и композитор, ще представи пред родната публика още най-големите си хитове "Я счастливый", "Зеркала", "Лондон", "Лабиринт", "Водопадом", "Ну и что" и "Плен". 
Билетите за шоуто в "Арена Армеец", организирано от Moko Solution, са на цени от 40 лв. до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн, а VIP-пакети за събитието - от bileti365.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички