Спечели албума Щастливи дни на Мери Бойс бенд


Спечели албума Щастливи дни на Мери Бойс бенд

3960

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава - насред щастливите летни дни.

Изкушението за благородното съревнование, което да пробва вашия късмет, този път идва лично от Мария Мутафчиева - фронтдама на Мери Бойс бенд. Така обичаната група издаде най-новия си албум "Щастливи дни" през май.  

Двама от вас могат да се сдобият с ОРИГИНАЛНО луксозно издание на диска. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от албума на Мери Бойс бенд "Дългият път към дома"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/MBB

Очакваме до 18.00 часа на 21 август, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Мери Бойс бенд пусна едноименната песен и лирик-видеото към нея по повод своята 23-та годишнина в началото на 2018-а. Днес "Щастливи дни" е на върха в националните музикални класации. За представянето ѝ на концерта специален гост бе виртуозът Георги Величков, чийто баян акомпанира на Мери и в акустичната балада "Двамата с теб". На живо, за първи път, прозвучаха всички песни от диска, както и любими песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб" и "Дългият път към дома". Публиката, дълго аплодирала музикантите, имаше възможност за лична среща и автографи.

В "Щастливи дни" са пробивните сингли "Телефонът звъни", "Най-скъпият подарък", "Излишни думи", "Пак да срещна твоето лице" и титулната пиеса.

"Какво повече можеш да пожелаеш на някого и на себе си освен щастливи дни?! - споделя певицата - Разбрахме, че е време да се забързаме, да влезем отново в студио и да довършим новия албум на Мери Бойс бенд. Името дойде естествено – заради причината и заради смисъла".

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за книгата "Роджър Уотърс. Човекът зад Стената" на музикалния критик и журналист Дейв Томпсън.

Виж как ТУК

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички