Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Дидо от D2 е първият известен участник във Фермата 4


Дидо от D2 е първият известен участник във Фермата 4

4071

Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от D2, е първият известен участник в четвъртия сезон на мегапродукцията на bTV –"Фермата".

Музикантът избра да се включи в предстоящия сезон на риалитито у нас, което тази година е под мотото "Съединение", където заедно с други популярни и редови участници ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват."Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно, човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във "Фермата", сподели Андрей за участието му.

От 13 години Дидо е фронтмен на D2 – една от най-успешните и обичани български рок групи, която е излизала на една сцена със световни звезди като Bon Jovi, Guns N’ Roses и Aerosmith. 34-годишният музикант коментира пред bTV, че "Фермата" е предизвикателство, което отдавна е чакал, едно връщане към детство и природата, която обожава. "Фермата" е предаване, което винаги ми е харесвало и съм го смятал за смислено", разказа певецът. Дидо призна, че на влизане в шоуто ще вземе със себе си само една празна чаша. "Искам да се почувствам в непозната среда, в непозната обстановка, с непознати предизвикателства, и да попивам, да се науча на нещо ново - да гледам на живота от различен ъгъл. Природа и конкуренция. Какво по-хубаво от това? Влизам, за да водя битка и да я спечеля", допълни рокаджията.

Макар че е роден в София, той има сериозен опит с живота на село, тъй като всяка ученическа ваканция е прекарвал при баба си и дядо си. Те са хората, които са го научили на тънкостите в селската работа. И до ден днешен, във всеки един свободен момент, той не забравя да ги посещава и да им помага. Цени и се възхищава на всичко българско и вярва, че има причина да е роден точно тук: "И просто всеки път като се кача в планината, или си отида при баба и дядо разбирам, че има причина да сме родени тук".

Новият сезон стартира през септември с изключително силни участници, които не могат да бъдат видени в нито едно друго риалити, и важна за обществото ни кауза – обединяването на българите от всички краища на света. "В рамките на "Фермата" 4 ще се опитаме да направим един експеримент, за да видим, какво би се случило, ако всички българи се върнат и заживеят под един покрив",  сподели пред bTV Андрей Aрнаудов.

Продуцентът на предаването разкри още, че в този сезон ще има повече съревнования и дуели, както и че участниците са 20, но реално прага на "Фермата" ще прекрачат 21 човека, сред които и една звезда от световна величина със специален статут.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички