Hammerfall ще ударят в София на 26 октомври


Hammerfall ще ударят в София на 26 октомври

3989

BGTSC представя: Hammerfall в столичната зала "Универсиада" от 19.00 часа на 26 октомври.  Събитието е част от турнето ReBuilt To, което обхваща Северна Америка и източните страни на Европа, и продължава невероятно успешната обиколка Built To.
"От доста време правим опити да се върнем в източните части на Европа", казва Оскар Дроняк,  китарист на знамените шведи, и добавя: "И когато се откри възможност, я сграбчихме. Измина наистина много време откакто с тамплиерите купонясвахме в България и Сърбия и очакваме с нетърпение отново да донесем запазената ни марка хеви метъл по тези места".
Билети - в продажба онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от другите места, на които можат да бъдат откритие, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На Тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Пропуските струват по 50 лева, а в в случай на останали в деня на събитието и на място ще са 55 лева. Политика за достъп на непълнолетни: Деца включително до 7-годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.  Декларация за придружител може да изтеглите от този линк. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички