Руската суперзвезда Григорий Лепс подари поп група на дъщеря си


Руската суперзвезда Григорий Лепс подари поп група на дъщеря си

3933

Любимецът на цяла Русия Григорий Лепс сбъдна най-голямата мечта на второто от четирите си деца – Ева Лепс.  Емблематичният музикант, композитор и продуцент, който ще гостува за първи път у нас в столичната зала "Арена Армеец" на 3 ноември, подари на 16-годишната си дъщеря собствена поп група, вече успешно дебютирала и на голяма сцена. 
Момичешката банда носи името Cosmos Girls, а участията ѝ се менажират лично от Григорий Лепс и организират не без помощта на продуцентската му компания. Така например, дебютът на формацията е бил не къде да е, а на престижния фестивал Live Fest в планинския курорт "Роза Хутор". Последвалите две участия на чаровните девойки също не са случайни - на едно от най-мащабните изяви за руския шоубизнес "Премии МУЗ-ТВ" 2018 Трансформации" съпровождат прочутия изпълнител, подгряват и публиката на музикалния фестивал "Жара" в Баку в края на юли.
Наскоро изпълнителят на хитовете "Я Счастливый" и "Зеркала" изненада всички свои почитатели, публикувайки за първи път в социалните мрежи обща снимка на семейството си. На фотоса са освен голямата му дъщеря Инга от първия брак на Лепс, която също е поела по стъпките на баща си, така и трите му деца – Ева, Никол и синът Иван, плод на любовта с настоящата му съпруга Анна Шапликова.    
Както MySound.bg вече съобщи, първият голям концерт на Григорий Лепс у нас е организиран от Moko Solution. Билетите за шоуто са на цени от 40 лв. до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и oнлайн.  VIP-пакети - от bileti365.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички