Посрещаме 1 септември с музикален фестивал на о. Света Анастaсия


Посрещаме 1 септември с музикален фестивал на о. Света Анастaсия

3942

Музикалният фестивал "Островът и приятели" ще се проведе на остров Света Анастасия на 1 септември. Свежа музика, много танци, плажно настроение и приказни морски пейзажи обещават организаторите на септември на бургаския остров. На сцената ще се изявят Banda Del Padre и Desy Live Band, а DJ Vagabond ще нажежи страстите с отличен подбор от зареждащи сетове.
След почти 10 години на родната сцена, Banda Del Padre се утвърди като група с индивидуален стил и непрестанно търсене и смесване на различни музикални култури, чийто нов "прочит" се превръщат в своеобразно пътешествие в света на музиката. Този път пътешествието на бандата е по море. А какво са ни подготвили креативните музиканти Христо Коликов (Padre), Цветан Андреев и Симеон Иванов по традиция ще са на сцената с гост-приятел - този път в лицето на Сани (перкусии).
Деси Андонова от Phuture Shock (на снимката вляво) ще допълни цветната обстановка с чил сесии, изпълнени с много романтика и магнетизъм. Тя ще е в компанията на любими свои музиканти - Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятеля Стефан Цеков (барабани).
Домакините на остров Света Анастасия са се погрижили и за кулинарната наслада на гостите. Присъстващите ще могат да похапнат пресни морски ястия в бистро "100 години назад", да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в "Лекарна" или да отпият бързи питиета в "Бара срещу фара".
Билети за фестивала "Островът и приятели" могат да бъдат закупени на място от Магазия 1 на бургаското пристанище от 15.00 часа на 1 септември след предварителна резервация на телефон 0882 004 124. В зависимост от приятелската компания пропуските са на цени от 50 лева (1 човек), 90 лева (двама души), 160 лева (4 човека), 350 лева (10 човека). Цената на билета включва двупосочен билет за кораб до остров Света Анастасия, както и вход до музикалната програма. При желание, на острова могат да акостират яхти и лодки срещу 3 лева на пасажер, слизащ на острова, и 30 лева билет за концерта на място. За деца до 7 години се заплаща 3 лева за пътуването с кораб. 
Програма: 
17.00 ч. - Отпътуване с кораб от Магазия 1 за остров Света Анастасия
17.30 ч.  - Зареждане с DJ Vagabond
18.30 ч. - Desy Live Band
20.00 ч. - Презареждане с Vagabond
20.30 ч. - Banda Del Padre Live
22.00 ч. - Chill Out Session с DJ Desy
23.00 ч. - Корабите отплават за Бургас

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички