Ostava, Gravity Co. и Jeremy? заедно в Пловдив


Ostava, Gravity Co. и Jeremy? заедно в Пловдив

3939

Три от най-слушаните и най-обичани български групи ще стъпят на една сцена за първи път в пловдивския летен театър от 19.30 ч. на 31 август.

Събитието е първо по рода си и се очертава като истински празник за феновете на трите банди. Любими парчета, прекрасни музиканти и страхотна енергия, събрани в неповторима комбинация от рок, инди рок и електронна музика. На сцената ще стъпят три различни по облик и стил формации, но обединени от това, че правят  качествена, смислена и вълнуваща музика в България. Концертът ще продължи повече от три часа.

Цената на билета е 20 лв., а в деня на събитието и на входа ще струва 25 лв. Може да закупите пропуск и онлайн чрез мрежата на  Eventim.bg, както и на следните каси в Пловдив: бензиностанции OMV, "Технополис", Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, "Български пощи", билетна каса "МаскАрт" и касата пред община Пловдив, "Мюзик център".

Оstava си остава една от любимите и много активни български групи, която през 2018-а навършва цели 26 години на сцена. Годишнината ще бъде отбелязана с традиционен концерт на бандата в столичния клуб "Маймунарника" на 30 август с различни гост изпълнители и специалното участие на група P.I.F. Свилен Ноев и компания ще се отпразнуват "26 години група Остава" запомнящо се - заедно с Gravity Co. и Jeremy?, в пловдивския летен театър следващия ден (31 август).

Gravity Co. се включват в събитието с огромен ентусиазъм, заредени с енергия от срещите си с публика през последните няколко месеца. Бандата се завърна официално на сцена след почти 4-годишно отсъствие и два напълно разпродадени концерта през февруари в столичния клуб "Терминал 1". Музикантите не крият, че са готови за нови творчески предизивкателства, а липсата им в пространството през тези няколко годините се усети осезаемо. "Точно тази жажда за нашата музика и любовта на феновете ни кара да сме още по-ентусиазирани за нещата, които предстоят", споделя фронтменът Явор Захариев.

Jeremy? (на снимката) e най-младата от трите банди, но със сериозно и отличително присъствие на сцената и с верни фенове. През април групата представи втория си проект "Jeremy (II)", който е продължение на едноименния ѝ първи албум. В него новите авторски песни са общо 5, а шестата е официалният кавър на  "You’re Тhe Voice". Скоро след презентацията на диска се състоя и премиерата на видеото към "Go Оr Fall".

До сега трите банди са свирили заедно само веднъж  - в Бургас в началото на месеца. Публиката ги посрещна подобаващо и не случайно след повече от тричасовото шоу ги аплодира бурно на крака. Музикантите обещават изненади в Пловдив.

Gravity Co и Jeremy? ще свирят заедно в столичния клуб "Маймунарника" на 1 септември. Билети за концерта на 31 август - трите банди в Летен театър "Бунарджика" в Пловдив може да намерите ТУКПрисъединете се към събитието във Фейсбук -  ТУК.

Организаторите от "Строежа" предупреждават, че броят на билетите е ограничен и препоръчват предварителното им закупуване.

Снимка: Петър Попов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички