Кой спечели албума Щастливи дни на Мери Бойс бенд


Кой спечели албума Щастливи дни на Мери Бойс бенд

3878

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Този път предложението бе лично от Мария Мутафчиева - фронтдама на Мери Бойс бенд. Така обичаната група издаде най-новия си албум "Щастливи дни" през май, а двама от вас получиха шанса да се сдобият с ОРИГИНАЛНО луксозно издание на диска. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от албума на Мери Бойс бенд "Дългият път към дома"?

Вярното е: "За последен път".

Честито на: Иво Кауфман и Иван-Асен Икономов.

Мери Бойс бенд пусна едноименната песен от "Щастливи дни" и лирик-видеото към нея по повод своята 23-та годишнина в началото на 2018-а. Днес албумът е на върха в националните музикални класации. За представянето ѝ на концерта специален гост бе виртуозът Георги Величков, чийто баян акомпанира на Мери и в акустичната балада "Двамата с теб". На живо, за първи път, прозвучаха всички песни от проекта, както и любими песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб" и "Дългият път към дома". Публиката, дълго аплодирала музикантите, имаше възможност за лична среща и автографи.

В "Щастливи дни" са пробивните сингли "Телефонът звъни", "Най-скъпият подарък", "Излишни думи", "Пак да срещна твоето лице" и титулната пиеса.

"Какво повече можеш да пожелаеш на някого и на себе си освен щастливи дни?! - споделя певицата - Разбрахме, че е време да се забързаме, да влезем отново в студио и да довършим новия албум на Мери Бойс бенд. Името дойде естествено – заради причината и заради смисъла".

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Eкипът на MySound.bg ви пожелава щастливи дни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички