Програмата за концерта на риф машината Фил Кембъл в София


Програмата за концерта на риф машината Фил Кембъл в София

3934

Както вече съобщихме, китаристът на Motorhead  ще забие с групата си Phil Campbell Аnd The Вastard Sons в столичния клуб "Микстейп 5 на 1 септември.  Съпорт групи ще са победителите от предаването "Голямото Рок междучасие" Bloodrush и софийските рокери Marauders Inc. Цялата програма за рок-ен-рол вечеринката, която ще събере на едно място всички Motörhead маниаци:
20:00 – Врати20:45 – Bloodrush21:30 – Marauders Inc.22:30 – Phil Campbell And The Bastard Sons11:45 – Очакван край
Билетите за концерта струват 30 лева, а в деня на шоуто и на място ще са по 35. Търсете в мрежата на www.bilet.bg, както и в магазини "На тъмно". Това ще е и една от последните възможности за българския фен да се докосне до нещо автентично, свързано с великите Motörhead , тъй като,  както всички много добре знаем, със смъртта на лидера на групата, певец и основател - Lemmy Kilmister, бандата няма как да продължи да съществува.
Phil Campbell And The Bastard Sons е сформирана само преди 2 години, но музикантите вече имат участия на Wacken, Hellfest, Sweden Rock, Download, турнета със Saxon, Guns ’N’ Roses и Airbourne, свирейки на стадиони пред стотици хиляди.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички