Билетите за концерта на Ричард Клайдерман в София се изчерпват


Билетите за концерта на Ричард Клайдерман в София се изчерпват

3610

Билетите за предстоящия концерт на Ричард Клайдерман в София се изчерпват бързо и голяма част от най-хубавите сектори вече са напълно разпродадени, известиха от Cantus Firmus. Както е известно, поредният гастрол на забележителния френски пианист в България е в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 29 ноември. Организаторите пуснаха в продажба допълнителни места за събитието в оркестрината. Виртуозът пристига у нас да отбележи 40 години от началото на своята звездна сценична кариера.
Той ще представи най-големите си хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят, и отново ще си партнира отново с талантливите музиканти от оркестъра на Класик FM радио. Местата в оркестрината са на цена от 100 лв., а всички, които си купят от тях, ще имат възможност да наблюдават емоционалните изпълнения на артиста от непосредствена близост. Освен това, те имат и шанса да получат уникален спомен от концерта, защото много често след края на дадена пиеса Клайдерман раздава на публиката нотните листове, от които току що е свирил.
Допълнителните пропуски са в продажба само на сайта Ticketsbg.com, на който се предлагат и билетите в сектори 1, 3, 4, 5, 7 и 9, а местата от сектори №2, 6, 8 и 10 могат да бъдат закупени от Билетния център на НДК. Билетната каса на "Кантус Фирмус"/Ticketsbg е на разположение на меломаните с обичайното си работно време: 9.30 ч. - 18.50 ч. с обедна почивка  между 13.30 ч. и 15.00 ч.   Като световен посланик на музикалното изкуство Ричард Клайдерман е концертирал в огромен брой страни по света, но все още има места, на които той гостува за първи път. Едно от тях беше Иран, където пианистът изнесе първите си концерти в края на юни. След това гастролира в Китай, Русия, САЩ, Австралия и Саудитска Арабия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички