Естас Тонне с първи концерт в България


Естас Тонне с първи концерт в България

4366

Първият концерт на феноменалния китарист Естас Тонне в България ще се състои в Sofia Live Club на 6 октомври.
 Събитието е организирано  от радио "Тангра Мега Рок". Гостът пристига за солова изява в рамките на турнето си The Breath Оf Sound.
Наричат Естас Тонне "бог на китарата", но самият той определя себе си просто като "съвременен трубадур". Неговата музиката вплита множество култури, а изпълненията му на живо са невероятно и духовно преживяване, поясняват запознати с творчеството на струнния аксмен, чиито клипове са гледани от милиони хора по цялата планета.  Естас Тонне е роден в Украйна на 24 април 1975. Преди около 20 години имигрира в Израел, където живее около десетилетие. След това открива своята страст към музиката и стартира околосветско пътешествие, продължаващо и до днес. Неговата музика е отражение на безбройните му походи, вплитащи нежността на класиката, огнената страст на фламенкото и парещата душа на циганските ритми. Той не принадлежи към никоя държава, защото талантът му е космополитен. Виртуозът участва и във филмовия проект "Времето на шестото слънце", където е в ролята на странстващ трубадур, разпространяващ послание за обществото, докато преживява промяна вътре в себе си.
Билети за концерта на Естас Тонне в Sofia Live Club с цена 60 лв. - екслузивно в системата на EpayGo и на всяка каса на EasyPay, както и партньорите им - OMV, "Фантастико", Handy, Billa, "Тип Топ Курие" и НЕТ 1.  В деня на шоуто пропуските ще струват 65 лв. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички