Svetlio & The Legends, Kontrol и Doctors Gogo в Маймунарника


Svetlio & The Legends, Kontrol и Doctors Gogo в Маймунарника

4059

Три от най-забавните, щури и неподправени български банди – Svetlio & The Legends, Kontrol и Doctor's Gogo Band ще забият на обща сцена в столичния клуб "Маймунарника" на 14 септември и ще изпратят лятото както си му е ред – с голям купон и веселба.

В навечерието на новата учебна година Светльо и легендите за първи път ще премерят сили на една сцена с Контрол, а за да е пълно щастието, към тях ще се присъединят и шеметните Doctor's Gogo Band. Ще прозвучат най-забавните песни от трите банди, а Svetlio & The Legends ще представят и две чисто нови парчета - "Дай на батко!" и "Ачо". Те са от предстоящия албум на групата, който се очаква в края на ноември. Дискът, чието заглавие е "Пени се", ще включва 15 оригинални произведения на Svetlio & The Legends.

Билети за шумното събитие - в системата на Eventim.bg. Цената им е 20 лв. за пропуск, а на място и в деня на концерта пасът ще е по 25 лв. Билети могат да бъдат закупени още щанда на Eventim.bg на улица "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Български пощи", "Строежа", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Svetlio & The Legends са добре познати на феновете у нас. Групата се състои от музиканти, участвали в култовите формации Хиподил и Холера, дали тласък и изиграли важна роля във формирането на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 г. и имат два албума - "Bulgarno" и "Iban". В момента са в състав: Светльо Витков (вокали) (на снимката), Ники ДобревМъни (китара), Боби Рашков (бас), Петър Александров (барабани), Влади Митин (тромпет) и Иван Мечкаров (акордеон).

Контрол е сред най-влиятелните родни пънк рок групи, които са особено активни през последните години. Както MySound.bg вече писа, колоритната компания издаде последния си албум "9" през април 2017 г. Формацията е в състав: Владимир Попчев (бас), Иван Гатев (вокал), Огнян Кьосовски (ударни) и Стоян Тенев (китара).

Doctor's Gogo Band е основана преди близо десет години. Музикантите определят стила си с усмивка като пънк-мънк, алтърнатив-малтърнатив, реге-меге и т.н.

Присъединете се към събитието на На живо и във Фейсбук ТУК.

Билети – ТУК.

Снимка: Албена Цолова - Бета

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички