Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Последни новини за концерта на Batushka

12.09.2018   MySound.bg
Batushka
Както е известно, концертът на Batushka (на снимката), Bleak Revelation и Historian ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 този четвъртък, 13 септември. 

Вечерта ще протече при следната програма:

19:00 часа – Врати/начало
20:00 часа – Historian
20:50 часа – Bleak Revelation
22:00 часа – Batushka
23:00 часа – Очакван край

От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички желаещи да посетят концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Неълнолетни и деца:
Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. 
Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe 
За повече информация по тези въпроси се обърнете към клуба.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;
 
Снимки и видео:
Забранява се използването на видео и аудиозаписващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи. Филмирането на събитието е забранено и подсъдно.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Пушенето в клуба е абсолютно забранено! Това може да става само извън него! Лицата, нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета! Ползвателите на електронни цигари е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи. Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Билети - в мрежата на "Евентим", а освен онлайн, някои от местата, на които могат да бъдат закупени, са щанд Eventim - ул. "6-ти септември", магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазините "Яко" и "На тъмно", Office 1 Superstore, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
 
*Клубът не работи с резервации
**Гардероб - упътване за употреба може да намерите тук

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.


963
100%
 

Август ´19


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031