Down Low забиват култовото Johnny B на Varna Oktoberfest


Down Low забиват култовото Johnny B на Varna Oktoberfest

3916

Варна ще се превърне в бирената столица на България между 28 септември и 7 октомври. Тя ще бъде домакин на Varna Oktoberfest – копие на прочутия немски Oktoberfest. Освен немска бира, която ще се лее в изобилие, в морската ни столица пристигат специално за събитието изпълнителите от германската хип-хоп група Down Low, чийто култови хитове "Johnny B" и "Moonlight" побъркваха европейските дискотеки в недалечното минало. Заедно с прочутите немски рапъри (на снимката) ще забият (29 септември) и Буги Барабата Бараби Блус Бенд) (5 октомври), Лео и Играта, Петя Алекса, Севи, Стоян Роянов (Я-я) c La Migra. Водещ през десетте дни ще бъде Монти от бившата група Ice Cream, който в момента се изявява като успешна дуетна половинка на Петя Алекса. Тандемът ще закове хитовете си в последната вечер. DJ Mitakis ще забавява гостите с гръцка музика. На сцената ще стъпят още Echoo (Balkan Samba) и Lyrex, Action & Fire за рок изява.
 За очакваните многохилядни гости на варненския Oktoberfest, който ще се проведе в парка "Аспарухово" за втора поредна година, организаторите от фондация City Park Fest са предвидили различни допълнителни забавления. В самия ден на откриването (28 септември) звездите от "Отбора на сърцето" ще изиграят мач с местен варненски отбор на стадиона в "Аспарухово".  За малки и големи пък ще отвори врати и лунапарк с различни атракциони и забавления. Организаторите са предвидили и спортна арена, на която ще се провеждат различни игри с публиката и където на всеки кръгъл час ще се раздават награди.  Разбира се, такова мащабно събитие не може да мине без хапване и пийване. В над 30 павилиона посетителите ще могат да замезват както с български традиционни ястия, така и с чужди вкусотии – немски вурстчета, американски стекове и дори японски кулинарни изкушения. А за онези, на които личната карта вече позволява да пият неща по-силни от сок и вода, са предвидени 500 вида (да, вида, не литра!) бира – от обикновена наливна до такава с няколко вековна история зад гърба си. Хмеленият еликсир ще трябва да задоволи жаждата на около 45 000 човека, които се очакват да минат през десетте дни на фестивала.  Рапъри и футболисти ще играят за благотворителна кауза, което дерби е един от неговите акценти. Инициативата е в подкрепа на деца с нарушено зрение. За каузата организаторите обединяват в отбор рапърите от Скандау - Тото и Лъчо, Спенс, Монти, Лео и Играта. Към тях ще се присъедини и Станислав Райчев, който спечели "Мастър шеф", информира New Lance Communication. Колорит на отбора ще придаде риалити звездата Миро Георгиев, спечелил един от първите сезони на "Биг Брадър". Представителите на шоубизнеса ще играят като "Отбор на сърцето". Те ще се изправят в мач срещу ветераните от ПФК "Спартак" (Варна) в лицето на Стефан Калименов, Георги Мирчев, Николай Ишков, Димитър Трендафилов, Енгибар Енгибаров, Бойко Каменов, Георги Арнаудов, Мартин Зафиров и Евгени Балев.
 Varna Oktoberfest ще подкрепи и инициативата "Аз вярвам и помагам с пластмасови капачки". Кампанията съществува от 3 години и е насочена към закупуването на скъпоструваща и животоспасяваща апаратура за новородени бебета, необходима на две варненски болници. Средствата се събират от рециклирането на капачки. Затова, ако по време на феста консумирате продукт с пластмасова капачка, ще може да я предадете за целите на каузата в обособен за целта кът.
Работното време на Varna Oktoberfest ще е от 14.00 ч. до 22.00 ч., а в събота и неделя между 10.00 ч. и 23.00 часа.  Входът е свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички