Хилда Казасян в отбора на кампанията Да изчистим България заедно


Хилда Казасян в отбора на кампанията Да изчистим България заедно

3499

Хилда Казасян се присъеди към отбора от звездни посланици на кампанията "Да изчистим България заедно".  

Певицата ще се включи в най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която ще се проведе на 15 септември. "Мисля че няма нормален човек, който да не иска да му е чисто и приятно, да е красиво около него", сподели Хилда Казасян, признавайки, че почиства двора на кооперацията, в която живее. "Това е важно не само за да ни е красиво и приятно, но и за да освободим енергията си от боклуците около нас", смята стилната певица. "Всеки знае, че когато си изчистим дома, някак просто ни олеква", добави още тя.

По думите  ѝ да подкрепи кампанията е нещо съвсем нормално за нея. Хилда е категорична, че "Да изчистим България заедно" е изключително полезна и действа възпитателно.

Кампанията на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план. Акцент в проявата е Денят на голямото почистване. През 2018 bTV Media Group стана част от най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2018. На 15 септември, в Световния ден на почистването, България ще чисти заедно с милиони доброволци от 150 страни. Медийната група подписа меморандум за сътрудничество и се присъедини към международната гражданска организация Let’s Do It Foundation. Изнесени водещи и репортери в цялата страна ще проследят инициативата, отразяйки през целия ден мащабните акции у нас в рамките на Световния ден на почистването в градове, паркове, исторически забележителности, планински зони, реки, плажни ивици, пещери  и дори под вода. Тази година bTV Media Group организира акции на 1155 локации в цялата страна. Всички 28 областни администрации и 265 общини се включват в традиционно в кампанията всяка година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички