Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Американският проект Sky White Tiger за първи път в България


Американският проект Sky White Tiger за първи път в България

3766

Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен -  бруклинският фронтмен и продуцент Louis Schwadron (Луис Шуадрън), известен още с артистичния си солов проект Sky White Tiger, пристига в България за своята първа изява у нас. Събитието ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" на 20 септември. Изключителен мултиинструменталист, който впечатлява с изпълненията си и на валдхорна, Louis Schwadron с лекота размива границите между фантазия и реалност в музиката си. С впечатляваща автобиография - с магистърска степен от най-престижното училище по изкуства в света - Julliard School, в момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен директор го нарича "единственият музикант с толкова енергия и тонове опит, работещ с гениите на музиката". Той е сред малцината забелязани и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на световни звезди, сред които David Bowie, Radiohead, Elton John, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и много други.  За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил уникален електронен мистичен сет, с който ще представи проекта Sky White Tiger и последния си албум "Invisible City". От София ще стартира неговото европейско турне с гост музикант също толкова интересният и впечатляващ барабанист – Michael McQuilken (от групата Odysseus Finn), с която е идвал в България. Той е музикант, писател, режисьор, бивш барабанист на Amanda Palmer. Работил е и с други известни изпълнители като Wayne Coyne (Flaming Lips) и Jeffery Zeigler (Kronos Quartet). Завършил е театрална режисура в престижния Yale School Оf Drama, а в последно време се е фокусирал върху това да пише мюзикъли и модерни опери.   Очаквайте съвременно, различно, артистично, нестандартно, музикално, визуално, електронно, акустично и органично шоу с елементи на кино и театър и преди всичко много позитивно: нюйоркчанинът Louis Schwadron вярва в силата на позитивното мислене и е артист - в пълния смисъл и блясък на думата, подчертават организаторите.
Вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – Desy (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще представи авторска музика в навечерието на илизане на своя първи авторски албум. Преди малко повече от месец Desy пусна видео към една от песните в него със заглавие "Misery". Може да видите клипа ТУК.
Билети за Desy и Sky White Tiger - в системата на Eventim.bg и още от щанд на Eventim на улица "6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, "Български пощи", "Строежа", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката".  Цената на пропуските е 10 лв. (в предварителна продажба), а на място и в деня на събитието ще струват по 12 лв.  Събитието във Фейсбук - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички