Лени Кравиц пристига с горещ албум за разтърсващо шоу у нас


Лени Кравиц пристига с горещ албум за разтърсващо шоу у нас

3985

Своя чисто нов албум "Raise Vibration" ще представи американската мегазвезда Лени Кравиц (Lenny Kravitz) на втория си концерт в България. Както е известно, един от най-успешните музиканти на нашето време пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за шоу в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 4 май 2019, събота. Единадесетият студиен диск на Лени  – "Raise Vibration", излезе на 7 септември. В него музикантът остава верен на стила  и  на изключително характерното си звучене. Той самият казва: "Искам да предам своето послание за единност. Още от "Let Love Rule" до "Raise Vibration" целя музиката да мотивира и вдъхновява!"
С подкрепата на дългогодишния си приятел и сътрудник - китариста Крейг Рос (Craig Ross), който също участва в създаването на проекта, Кравиц сам продуцира и изпълнява всичко -  от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори, ситар, калимба и други. Заедно с премиерата на  албума, музикантът стартира и третата част от световното си турне за 2018-а, което ще продължи и през следващата година в Европа. Билетите за концерта на Лени в София на цени от 60 лева до 140 лева могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg. от 11.00 ч. на 19 септември (сряда).  Лени Кравиц има зашеметяваща кариера, която продължава вече над 25 години. Вдъхновен от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години, музикантът, композитор и продуцент е носител на 4 поредни награди "Грами" и поставя рекорд за най-много спечелени отличия в категорията за най-добро мъжко вокално рок изпълнение.
От издаването на първия си албум "Let Love Rule" (1989) до днес, музикантът има над 40 милиона продажби по целия свят. Работил е с музикални икони като Madonna, Aerosmith, Prince, David Bowie и Mick Jagger, както и с млади звезди като Jay-Z, Drake, Avicii и Alicia Keys.
Лени трябваше да представи диска си "Black Аnd White America" пред родната аудитория през 2011-а, но изявата му бе отменена впоследствие.



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички