Спечели книгата Mamma Mia! Филмът. ABBA. Продължението!


Спечели книгата Mamma Mia! Филмът. ABBA. Продължението!

5135

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySоund.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели в издателство "Книгомания", в чийто каталог се появи творбата на Георги Тошев "Mamma Mia! Филмът. ABBA. Продължението". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият със 184-страничното ЛУКСОЗНО произведение, включващо диск с документалния филм "АББА. Тяхната история", в последното за тази година издание на благородното съревнование "Голямото лятно четене".

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича мюзикълът, композиран от Бени Андершон и Бьорн Улвеус, който предизвика съдебен процес за авторските права между музикантите и писателя Карл-Джоан Сет?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Mamma Mia

Очакваме до 21.00 часа на 23 септември, неделя.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Премиерата на книгата подгря двата гастрола на "Шоуто на ABBA" в България. Както MySound.bg нееднократно писа, те предстоят в пловдивския античен театър на 27 септември и в столичната зала 1 на НДК на 29 септември.  

Кои са новите звездни попълнения в хитовата продукция? Екранните приятелки на "голямата" ДонаКристин Барански (от сериала "Добрата съпруга") и Джули Уолтърс (Моли Уизли в поредицата за Хари Потър) се подмладяват в лицето на Джесика Кийнън Уин и Алекса Дейвис. Във филма тече успоредно и една линия от времето, в което се развива действието на първата "Mamma Mia!" и ние разбираме, че Софи, дъщерята на Дона, е бременна с първото си дете. Когато ми казаха, че ще има "Mamma Mia!" 2, си помислих, че ще бъде нещо ужасно. Но не е така, получи се нещо наистина много добро", споделя Аманда, превъплътила се в ролята на Софи. Идеята за своеобразното продължение на "Mamma Mia!" допада и на Колин Фърт. С усмивка разказва, че един журналист сменил цвета на лицето си, когато актьорът му казал, че ще участва в "Mamma Mia! Here We Go Again". "Няма значение какво мислят хората за ABBA, истината е, че всички са чували за нея. Ако сте на моята възраст, със сигурност музиката им е близка до сърцето ви – споделя 57-годишният актьор. Според Доминик Купър (в ролята на Скай), екипът на прави страхотен ход, защото не яхва вълната на успеха на първия филм, а чака цели десет години, за да се появи с новата история.

Във филма благословеното състояние на младата Дона споделят тримата бащи, приятелят Скай и една нова героиня – баба Руби, майката на Дона. Изпълнява я 72-годишната Шер, доказан музикален феномен. През 1998 година песента "Believe" достига 11 млн. копия, превръщайки се в най-продавания за времето си сингъл, а едноименният албум е продаден в над 20 млн. копия и оглавява челните позиции в музикалните класации на много държави. Платиненорусата Шер се появява само за няколко секунди в последния трейлър, но това е напълно достатъчно, за да подлуди феновете. Тя каца на острова с хеликоптер. Облечена е в бял костюм, а ноктите са с яркорозов лак. Забавно е, че в случая Шер, в ролята на майката на Дона, е само три години по-възрастна от нея. Какво от това? – биха казали всички, които с нетърпение очакват "Mamma Mia! Here We Go Again".

В профила си в Туитър Шер анонсира своята нова роля, споделяйки снимки с ботуши от 80-те години и се заигра с песента "Fernando" на АББА. Арменската вокалистка ще изпълни "Fernando", като тя ще се окаже ключ към поредната изненада – появата на Анди Гарсия. Какво прави 62-годишният Гарсия в романтичния сюжет? Виждаме го за миг в компанията на Шер и разбираме, че се казва Фернандо. Може би е по-младият любовник? А може би син или четвъртият вариант за баща на Софи? Едно е сигурно… казва се Фернандо. Каква е връзката с едноименната песен на AББA, в която се пее за двама приятели, които си спомнят войната и живота на бойното поле? Най-вероятно в новия филм смисълът на текста на песента ще се "ремиксира" и ще се превърне в любовна балада, изпълнена от Шер. А какво свързва Шер и Гарсия в "Mamma Mia! Here We Go Again"? Може само да гадаем – дали са любовници, а може би приятели или роднини?

Междувременно, на музикалния пазар се появи и саундтракът към "Mamma Mia! Отново заедно" с хитове на ABBAДесет години след като първият филм "Mamma Mia!" покори света и се превърна в тотален хит, неговото продължение ни връща на любимия остров Калокаири за още много песни, вдъхновени от шведския квартет, за забавление и няколко неразказани истории от миналото, които определено ще променят нас и героите ни завинаги и ще ни накарат да се влюбим… отново.

...Годината е 1974-а, мястото - Брайтън, Великобритания. Песента "Waterloo" печели престижния конкурс "Евровизия". От този момент започва историята на легендарната формация ABBA, която през следващите десетилетия се превръща в най-продаваната поп група в историята на света, подреждайки се по успех веднага след митичните англичани Битълс.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички