Амар Гиле идва специално за Sofia Mezi 2018 в Студентски парк


Амар Гиле идва специално за Sofia Mezi 2018 в Студентски парк

4430

Амар Гиле, най-актуалната сръбска звезда (на снимката), идва у нас специално за традиционния фестивал Sofia Mezi, който ще се проведе в Студентския парк пред УНСС между 20 и 24  септември.

Победителят от конкурса "Звездите на Гранд" ще пее на 23 септември, неделя.

За първи път на мащабното събитие ще има и мегалунапарк, какъвто досега не е издиган в София – с огромни екстремни атракциони. Специално за феста големи концерти ще изнесат рок легендите Кирил Маричков и Валди Тотев от Щурците, както и Криско, Борис Солтарийски и Весна Змиянац. През петте дни всички прояви ще са вход свободен.

Още в 10.00 часа на 20 септември ще бъде отворено за гости, за които своите умения ще демонстрират най-добрите балкански грил майстори от България, Сърбия, Турция, Македония и Румъния. Барбекютата и специалитетите ще бъдат в комбинация с много богата програма. Освен специална сцена за балканските концерти и фолклор, ще има и ефектна диджейска сцена в модерен ърбън стил, от която ще звучи комерсиална рап и ар-ен-би музика. От известна родна марка бира ще инсталират специален бар във формата на кенче.

Организаторите обявиха и обособена зона с приятна музика и пикник атмосфера, където присъстващите ще могат да пият кафе и бира и да се отдадат на релакс и почивка. За посетителите са предвидени и много награди, спортни демонстрации на бойни изкуства, както и уроци по народни танци и традиционни български занаяти. На основната сцена пътуващо читалище "Бащино огнище" и неговият създател Ивайло Шопски ще предложат и много патриотични игри със сцени от родната история. Фестивалът ще съчетае традициите и битовото с модерното и най-актуалното в момента.

Във вечерните концерти ще се включат още Монти от Айс Крийм, Виво Монтана, Андреас и Люси.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички