Изпращаме лятото с диско купон в Memento


Изпращаме лятото с диско купон в Memento

4076

Лятото тихо се изнизва на пръсти, но диското е тук, за да разчовърка спомените ви за него. Да провокира нажежените ви страсти, да пофлиртува с недоизказаните любовни обяснения, да ви върне назад във времето, когато музиката беше винилови плочи и смели обещания за вечност на младото. Градината на столичния клуб Memento (ул. "Раковски" 106) влиза в ролята на любезен домакин на това пътуване с машината на времето, наречено Downtown Disco. Събитието ще се проведе от 20.00 часа на 27 септември.   Обуйте най-щурите си обувки на платформи, облечете неоновите клинове и чарлстон панталоните, тупирайте косата си, изтупайте праха от ретро значките в унисон с носталгичната дискомода и елате на стилното ню диско, диско, буги, фънк и хаус парти, поднесенo от артистите на лейбъла CODE:, което ще зашемети сетивата ви.  DJ toKKah & DJ Nick - основатели на култовата техногрупа ZONE 204 от 90-те години и създатели на емблематичното предаване за електронна музика Tech-House, ще бъдат "виновниците" за чутовната ви мускулна треска на следващия ден. Със завръщането на винтидж ерата, която е неизменна част от клубния живот на София, проектът CODE акцентира върху корените на диджейската култура - пускане на музика от грамофонни плочи и колекционирането на все по-ценни и редки винили. CODE е марка, безкомпромисна в разнообразието, оригиналността и забавлението, стане ли дума за парти. Качествената музика, атрактивната хореография и стилната визуализация са трите коза на лейбъла, стоящ зад имиджовия трибют на Майкъл Джексън в Sofia Live Club и на Fashion Drugs - първото събитие, на което модни брандове показаха бекстейджа на фешъна в реална атмосфера
Ако искате настроението ви да се оглежда в дискотопки, да бъдете изумени и да се приберете с награди, елате на Downtown Disco – партито, организирано от CODE и Memento, с което официално стартира зимният сезон в едноименната верига заведения.
Winter is coming, but disco is always here!
► Ако времето реши да ни саботира и ни подари дъждец, поканете най-пъстрите си дъждобрани или се отдайте на цветно купонясване в кулоарите на любимия локал.  Обща информация: 
Вход: свободенДрескод: street discoТелефон: 0888 402 333Място: ул. "Г.С. Раковски" №106Линк към промоционално видео на партито може да намерите тук.Линк към Фейсбук събитието - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички