Весна Змиянац се обясни в любов към София от сцената на SofiaMezi


Весна Змиянац се обясни в любов към София от сцената на SofiaMezi

3964

"Обичам София!", извика няколко пъти сръбската легенда Весна Змиянац по време на концерта ѝ на фестивала SofiaMezi 2018 в Студентския парк пред УНСС.

Хиляди аплодираха и пяха заедно с гласовитата изпълнителка, която преди време отказа да пее на Новак Джокович, но уважи родните фенове. Тя определено доказа, че обича столицата ни и се раздаде повече от час пред всички, дошли да я слушат на безплатния концерт в рамките на събитието. За много нейни почитатели това беше истински празник, специално за който бяха дошли и хора от провинцията. Те признаха, че обичат нейните песни. С реакцията си по време на най-големите ѝ хитове, сред които "Йорговани", "100 живота", "Казни ме, казни" и "Сама", присъстващите  доказаха, че Весна е сред любимите изпълнители на родните фенове. Преди нея гръцката звезда Андреас също подгря публиката, изкушена и от вкусните барбекюта на фестивала, приготвени от най-добрите майстори на балканската скара от България, Сърбия, Гърция, Турция и Македония. Ден преди Весна хип-хоп звездата Криско зарадва с най-актуалните си парчета студентите и гостите на столицата. Всеки ден до 24 септември от 10.00 сутринта в Студентски град продължава богатата програма на събитието - с много дегустации на вина и състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета, както и турнири по белот и табла с награди. Огромният лунапарк с екстремни атракциони, който се прави за първи път у нас, също изкушава повечето гости.

Сред акцентите в афиша на феста бе звездата от "Шоуто на Слави" Борис Солтарийски, който се представи в събота. В днешния почивен понеделник посетителите ще се насладят на музиката на Щурците. През петте дни всички събития са с вход свободен, с две сцени, от които звучи фолклорна, комерсиална, рап и ар- ен-би музика. От известна родна марка бира са инсталирали специален бар във формата на кенче. За всички гости на фестивала има обособена зона с приятна музика и пикник атмосфера. Много демонстрации на различни бойни изкуства, както и уроци по народни танци и традиционни български занаяти също привличат вниманието на гостите.

На основната сцена пътуващо читалище "Бащино огнище" и неговият създател – Ивайло Шопски, пресъздадат сцени от родната история и провеждат различни игри с патриотична тематика за децата и техните родители.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички