Black Assault Over Sofia


Black Assault Over Sofia

4022

Post-Rock Bulgaria и Live & Loud организират общ концерт на две DIY групи от 20.00 ч. на 21 октомври.

Това са чуждестранни метъл банди, които едва ли ще имате възможност да гледате на живо скоро. Black Pestilence идват от далечна Канада с работна виза да пораздвижат гръбначните ни прешлени, а Senzar e  концептуалното продължение на дъблинските легенди Coldwar.
Senzar  с все по-голяма ярост се впускат да преплитат сериозните философски теми в суровата енергия на екстремния метъл. Групата взима името си от езотеричната литература на Елена Блаватска и свещения език на Посветените — универсалния език Сензар. Постоянните промени в лайнъ-па на Coldwar създават голям контраст между ранните и по-късните им неща. Senzar е нов проект, който канализира енергията на членовете си по нов и много тъмен начин. Групата издаде дебютното си EP на 20 юли чрез Hostile Мedia, загатвайки какво да  очакваме в София.
През 2008, Black Pestilence се формира в Калгари, Канада, от вокалиста и басист Valax. В началото "групата" е просто студиен проект, но кратко след това събира пълнокръвен състав. За изминалите 10 години музикантите  се доказаха като една от малкото формации, които не се страхуват да комбинират блек метъл с пънк рок принципите и много шум. Групата има 5 дългосвирещи албум и е правила турнета из цяла Канада, както и части на Европа, свирейки заедно с The Black Dahlia Murder, Toxic Holocaust, Absu, Skeletonwitch и Wednesday 13. Гостите ще проумотират у нас последния си албум "Urban Hell Rhythmics".
Билети - само на вход на цена от 10 лв. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/259917767998730

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички