Диско екшън в Sofia Live Club


Диско екшън в Sofia Live Club

3858

Sofia Live Club посреща октомври с парти право в десетката: полъх на Тарантино с музиката от небезизвестния криминален трилър Jackie Brown. Събитието е част от популярната поредица Boogie Jungle Fever. Едни от най-добрите български музиканти ще въвлекат купонджиите в света на седемдесетарския диско дух и ще инжектират сетивата им с голяма доза настроение за танци на 5 октомври. Облечете любимите си диско костюми и станете част от музикалния екшън, в който надпреварата ще е за най-големия купонджия на вечерта, а не за малко куфарче с 500 000 долара, приканиха от управата на популярното столично заведение.
"Didn't I Blow Your Mind This Time", "Street Life", "Midnight Сonfessions", "Inside My Love" и още много други ще звучат в петъчната вечер, представени от Рут Колева, Ториа, Живко Станев, Димитър Горчаков – клавишни, Христо Михайлов – бас, Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – ударни и Константин Атанасов – тромбон. 

Билети по 10 лева - от мрежата на Eventim - OMV, Билетен център НДК, Office 1 Superstore, Orange Center, Usit Colours и други. 

На място цената им ще е 15 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички