Легендите Jethro Tull с юбилеен концерт в София


Легендите Jethro Tull с юбилеен концерт в София

4043

Легендарната формация Jethro Tull ще изнесе специален концерт в София в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 17 октомври (сряда). 

Визитата на знаменитите британци по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" е по повод тяхната 50-годишнина. С повече от 60 милиона продадени албуми в цял свят, Jethro Tull е една от най-успешните прогресив рок групи на всички времена.
Музиката им е изключително характерна и включва в себе си уникалната водеща флейта на фронтмена Ian Anderson, както и фолк, блус, класически и хард рок мотиви. Специалните юбилейни концерти на бандата  включват най-доброто от нейната забележителна кариера. Корифеите са на последна световна обиколка, празнувайки заедно с многобройните си фенове 50-тата годишнина от своето създаване. Освен световното турне, тази година Jethrо Tull издаде специална компилация от три диска, наречена "50 Оf 50". В дисковете са включени 50 от най-великите парчета на групата, които лично знаковият Ian Anderson избира от всички 21 студийни албума. Заедно с антологията на музикалния пазар излезе и съкратена колекция от 15 песни "50th Anniversary Hits", налична на CD диск и плоча.  Юбилейната последна обиколка на Jethro Tull, стартирала през март, е една от най-мащабните досега. Тя преминава през САЩ, Канада и цяла Европа и ще продължи до края на годината. За наша радост, България е една от спирките на турнето, и родните почитателите ще могат да се насладят на уникален концерт.
Билети на цени от 70 лв. до 130 лева могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.Тicketpro.bg и www.Еventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички