Ваня Костова излиза от къщата на VIP Brother


Ваня Костова излиза от къщата на VIP Brother

3752

Три седмици след като влезе в къщата на VIP Brother, популярната и обичана изпълнителка Ваня Костова ще излезе оттам със специално разрешение на продуцентите на шоуто по Нова ТВ, за да участва заедно със Стефан Диомов в концерта "Изкуството на песента - акустично" в столичния "Сити Марк" арт център (бившето кино "Левски") от 19.30 ч. на 2 октомври.

Двете знаменитости на родната сцена ще бъдат специални гости в новия музикален формат. Както MySound.bg вече огласи, той стартира това лято с Кирил Калев - вокал, китара, автор и модератор, Мишо Шишков (пиано, вокал) и Лина Шишкова (вокал).
 
Настоящият концерт се осъществява като първа "Бургаска вечер", с която арт центърът подновява проекта си "Обединени в изкуството" през новия сезон. "Изкуството на песента – акустично" включва песни от трите авторски албума на Кирил Калев и богата ретроспектива от песенното творчество на български и световни музиканти и поети като Радой Ралин, Валери Петров, Недялко Йорданов. Ще прозвучат и творби на големи автори на песни.
 
По замисъл, специалните гости са любими изпълнители и автори от българската музикална сцена. Авторът на спектакъла ги представя в интересна и любопитна документална среда. Михаил и Кристина Белчеви гостуваха в първото издание на проекта. Водещи имена от българската музикална сцена са поканени в следващите издания на формата.
 
Участието на Ваня Костова в риалитито VIP Brother предизвика подчертан интерес още преди старта на шоуто. Преди дни зрителите видяха Лора Караджова да плаче по време на нейно акапелно изпълнение. Ваня е любимка на публиката от началото на кариерата си в Тоника СВ през 1980 г., впоследствие във Фамилия Тоника и от самостоятелните си записи и участия. Носител е на много награди от различни конкурси. Има издадени албуми - самостоятелни, както и с формациите, в които е пяла.    

Кирил Калев е автор на идеята, вокалист, китарист и модератор на "Изкуството на песента - акустично".

Участват: Мишо Шишков (пиано, вокал) и Лина Шишкова (вокал) 

"Сити Марк" арт център е на бул. "Янко Сакъзов" № 30

Събитието във Фейсбук://www.facebook.com/citymarkartcenter   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички